Scoor jouw unieke internet & tv cadeau deal.

Overstappen wordt nog leuker met een welkomstcadeau. Met welk kado stap jij over vandaag?

Overstappen internet & tv met een cadeau.

Alle internet aanbiedingen die je op deze pagina ziet, zijn actueel, tijdelijk en uniek. Wees er wel snel bij, want de meeste acties zijn beperkt geldig. Bij elk aanbod zie je tot wanneer je kunt overstappen met een cadeau.

Klik op de afbeelding om naar jouw favoriete cadeau deal te gaan.

Iedereen houdt van cadeaus. Hier vind je alle welkomstcadeaus van alle Nederlandse Internetproviders. Ontvang vandaag nog jouw unieke kado bij een nieuw internet abonnement.

Overzicht van cadeaus

Steeds meer internet providers stunten met gave welkomstcadeaus. Als consument kun je profiteren van de leukste cadeaus. De cadeaus zijn heel uiteenlopend. Nederlands grootste internetaanbieder KPN stunt regelmatig met coole weekenddeals. Deze kado's zijn niet mis! De ene keer krijg je een gratis iPad en een andere keer een gratis tv bij een nieuw internet abonnement.

Alles in 1 met kado

Iedereen houdt van kado's krijgen. Waarom meer betalen als het ook voor minder kan? Voor veel consumenten is het voordeliger om zo nu en dan over te stappen. Tegenwoordig krijg je leuke cadeaus bij het overstappen. De ene keer een gratis TV en een andere keer een gratis iPad. Welke keuze je ook maakt, overstappen met een cadeau maakt het allemaal net even leuker.

Mis geen enkele cadeau actie

    Een keer per week ontvang je tips bij het overstappen met een cadeau.